Η μεγάλη Διακλαδική Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, ο «Παρμενίων 2019» βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην ακριτική Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Λήμνο, για να επιθεωρήσει και να ελέγξει τα αντανακλαστικά των τμημάτων ετοιμότητας  του Στρατού Ξηράς.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ - όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ - επισκέφτηκε το Σάββατο την Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο. Κατά την παρουσία του στο ακριτικό νησί ο κ.Καμπάς παρακολούθησε την ενεργοποίηση των τμημάτων ετοιμοτήτων και διαπίστωσε την άριστη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.
Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφτηκε το Στρατηγείο όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - 2019». Παράλληλα, ο κ.Καμπάς συνεχάρη στελέχη και στρατιώτες για τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση αλλά και κατά τη διάρκεια του Παρμενίωνα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από