Την εφιαλτική στιγμή που ένας άγνωστος ρίχνει χάπι στο ποτό της σε ένα νυχτερινό μαγαζί της Ζακύνθου, κατέγραψαν με το κινητό, φίλες της Τζέμα Ρέινολντς από το Δουβλίνο, φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η  Τζέμα Ρέινολντς προχώρησε στην ανάρτηση της φωτογραφίας – ντοκουμέντο για να προειδοποιήσει περισσότερο άλλες νεαρές γυναίκες, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να αγρυπνούν για να μην υποστούν τις συνέπειες ενός ανάλογου περιστατικού.

Το χρονικό της φωτογραφίας – ντοκουμέντο

Η 22χρονη Ιρλανδή είχε φθάσει μόλις τρεις ημέρες στο νησί της Ζακύνθου για τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τις φίλες της, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια.

«Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιο και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία.

Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιο λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».

Έκκληση προς στις γυναίκες να είναι διαρκώς σε επαγρύπνηση

Η Τζέμα Ρέινολντς μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα The Sun, αποκάλυψε ότι δεν είχε ανταλλάξει κουβέντα με τους δράστες πριν το συμβάν και ότι αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

Συνειδητοποίησε ότι κάτι πήγαινε στραβά, όταν οι φίλες της ξαφνικά αναφώνησαν «μην πιεις» και οι δράσεις αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η 22χρονη τουρίστρια πήγε το ποτό στην διεύθυνση του νυχτερινού μαγαζιού και τους περιέγραψε τους δύο άντρες, οι οποίοι όμως είχαν ήδη διαφύγει.

Μάλιστα το ίδιο συνέβη και σε μια φίλη της, σύμφωνα με πληροφορίες της 22χρονης, την πρώτη μέρα των διακοπών τους στη Ζάκυνθο, όταν κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της κι η νεαρή γυναίκα αρρώστησε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου συνέχισε να κάνει εμετό.

«Δεν συμβαίνει μόνον στη Ζάκυνθο, αλλά και εδώ σε μας. Μπορεί να συμβεί σε μια νυκτερινή έξοδο στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε αλλού», σημειώνει. «Είναι τόσο επικίνδυνο. Σας παρακαλώ να προσέχετε όταν βγαίνετε έξω τα βράδια. Δεν έχει σημασία αν κρατάτε στο χέρι σας το ποτό σας ή το έχετε αφήσει στο τραπέζι, γιατί εγώ κρατούσε το δικό μου στο χέρι. Φροντίστε μόνον να είναι καλυμμένο το ποτήρι όταν δεν πίνετε», καταλήγει.