Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αλλά και την κατάθλιψη που περνά ο ίδιος μίλησε ο Δημήτρης Σταυρόβας στην εκπομπή Happy Day.

Μιλώντας για τον Λαυρέντη Μαχαίριστα είπε: Η απώλεια είναι απώλεια, πόσω μάλλον όταν χάνεις έναν άνθρωπο που για πάνω από 25 χρόνια ήταν και συνεργάτης και φίλος… Έχουμε ζήσει φοβερά πράγματα, έχω να θυμάμαι γέλια, ιστορίες, προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες…

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, δημιουργικός, είχε μια πολύ αληθινή προσέγγιση στη μουσική κυρίως, αλλά και στα πράγματα γενικότερα. Νομίζει ότι χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, σαν να είναι ψέμα, σου παίρνει και καρό να το συνειδητοποιήσεις.

Μιλώντας για τον φίλο του Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε ότι θα ήθελε να είναι στην εκπομπή του αλλά δεν γινόταν γιατί είχε παράσταση Δευτέρα και Τρίτη και τα γυρίσματα του The 2night Show ήταν Δευτέρα. «Είμαι ο μόνος που άντεξε 4 σεζόν με τον Γρηγόρη, θα πρέπει να… βραβευτώ γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τώρα έχει κατάθλιψη. Πιστεύω ότι όλοι άνθρωποι έχουμε, αρκεί να μην είναι σε βαθμό ανησυχητικό. Έχω κι εγώ τις… στιγμές μου, αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω. Μ’ αρέσει και το χιούμορ και βοηθάει πολύ. Δεν θα έκανα πολιτικό γάμο, το θεωρώ φλώρικο», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από