Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ελεούσα Ιωαννίνων μετά από έλεγχο της Αστυνομίας σε φορτηγό που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός.

Όπως διαπιστώθηκε το κλειστού τύπου φορτηγό μετέφερε 591 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 951,6 κιλών.

Μάλιστα όπως εξακριβώθηκε το όχημα ήταν κλεμμένο από τα Πατήσια Αττικής στις αρχές Απριλίου οπότε και είχε δηλωθεί η κλοπή ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες.

Το όχημα με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης με την συνδρομή της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας Ιωαννίνων.

Έτσι σήμερα το πρωί στήθηκε μπλόκο στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων και  οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το κλεμμένο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ιωαννίνων.