Εκτός εαυτού βγήκε ο Χιου Γκραντ με τον Μπόρις Τζόνσον, μετά την απόφαση του δεύτερου να αναστείλει να αναστείλει τις εργασίες της βουλής για περισσότερο από έναν μήνα, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit.

Σε μία χειμαρρώδη ανάρτηση στο Twitter, ο ηθοποιός «στολίζει» με βρισιές τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας.

«Δεν θα γ@@@@@ το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αϊ γ@@@@@ υπερπροβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου», έγραψε ο Χιου Γκραντ και τα… είπε όλα κυριολεκτικά.

https://twitter.com/HackedOffHugh/status/1166740030947287040

Στη viral ανάρτησή του, ο Γκραντ συμπεριέλαβε ένα βίντεο του Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα. «Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.

Τα σχόλια πάντως κάτω από την ανάρτηση του Γκραντ είναι διχασμένα, με άλλους χρήστες να επικροτούν το γεγονός ότι πήρε θέση και να εκφράζουν τη συμφωνία τους και άλλες να του επιτίθενται επί προσωπικού, αναφερόμενοι στα σκάνδαλα του παρελθόντος του.