Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή προκειμένου να συμβεί το μοιραίο και να «κλείσουν» δύο σπίτια στην Καβάλα.

Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο ένας γείτονας φαίνεται πως εξαγρίωσε τον άλλον. Κι όταν μάνα και γιος έδωσαν συνέχεια στον καβγά, πηγαίνοντας στο σπίτι του διαμαρτυρόμενου γείτονάς τους, συνέβη το μοιραίο. Ο 42χρονος άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, στράφηκε και κατά άλλων δύο γειτόνων, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβαινε.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό, ωστόσο όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε προστριβή σχετικά με το μέρος όπου συνήθιζε να σταθμεύει τη νταλίκα του το ένα θύμα, το οποίο μάλιστα ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ολα ξεκίνησαν έπειτα από καυγά μεταξύ μιας 67χρονης και ενός 42χρονου.

Επρόκειτο για δύο γείτονες, οι οποίοι φέρεται να λογομάχησαν για το σημείο όπου είχε παρκάρει ο επίσης 42χρονος γιος της γυναίκας.

Στη συνέχεια, τόσο ο 42χρονος όσο και η 67χρονη πήγαν στο σπίτι του γείτονά τους, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό.

Έπειτα από έντονη λογομαχία, ο 42χρονος άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Αμέσως βγήκαν οι γείτονες και οι συγγενείς να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ψύχραιμος και αρκετά επιθετικός προς τους άλλους γείτονες, τους απείλησε κιόλας ότι θα τους σκοτώσει, όπως λένε.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Χρυσούπολης και θα πάει στον εισαγγελέα. Η κηδεία των δύο θυμάτων θα γίνει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.