Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Basket League. Μια σεζόν που θα την βρει με ριζικές αλλαγές αφού εκτός από αρκετούς Έλληνες αλλά και ξένους που αποτέλεσαν παρελθόν, είχαμε και αλλαγή προπονητή με τον Παπαθεοδώρου να αντικαθιστά τον Μπάνκι.

Η Ένωση φαίνεται να θέλει να βάλει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της. Προς την κατεύθυνση αυτή άλλωστε είναι η παραμονή του Μασιούλις και η απόκτηση των Λάνγκφορντ και Σλότερ.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως είναι και η προσπάθεια επιστροφής του Δημήτρη Μαυροειδή με τις δύο πλευρές να συναντιούνται σήμερα 16/8. Η ΑΕΚ ψάχνει για να κλείσει την τριάδα των σέντερ και ο «Μαύρος» στα 34 του θεωρείται ιδανική περίπτωση για να πλαισιώσει τους Σλότερ και Κακλαμανάκη, αλλά και να τονώσει το ελληνικό στοιχείο.

Ο Μαυροειδης το διάστημα 2015-2018 αγωνίστηκε για την ΑΕΚ, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε στη Ρόδο και τον τοπικό Κολοσσό όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με 11.1 πόντους και 7.4 ριμπάουντ σε 25 ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε.

Είναι ένας παίκτης που δεδομένα μπορεί να προσφέρει και είναι αγαπητός στην εξέδρα της ομάδας και αν βρεθεί κοινό έδαφος στις διαπραγματεύσεις και αποκτηθεί, ο Μαυροειδής θα μπει και θα παίξει σαν να μην πέρασε μια μέρα, χωρίς περιόδους προσαρμογής…