Σοκάρουν τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το μακελειό σε πολυκατάστημα στο Ελ Πάσο του Τέξας όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ την στιγμή που μέσα ήταν δεκάδες άτομα.

Συγκεκριμένος, ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους.

Πολλοί οι νεκροί λένε οι πρώτες πληροφορίες

«Πολλοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε η Ολίβια Ζεπέντα διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης αυτής στο Τέξας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης στο Τέξας Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Συγκεχυμένες ωστόσο είναι οι πληροφορίες για τους ενόπλους που υπήρχαν στο κατάστημα, καθώς κάποιοι μάρτυρες κάνουν λόγο για δύο ενόπλους.

«Συναγερμός για ένοπλη επίθεση. Παραμείνατε μακράν του εμπορικού κέντρου Σιέλο Βίστα», αναφέρεται στο προειδοποιητικό μήνυμα που διέδωσε μέσω Twιtter η αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος).

Μία ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως η επίθεση είναι ακόμη «εν εξελίξει». «Έχουμε λάβει πολλές πληροφορίες για την ύπαρξη πολλών δραστών με όπλα», προσθέτει.

Βίντεο-σοκ

Την ώρα της επίθεσης το γνωστό πολυκατάστημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο με αποτέλεσμα πολλά να είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν αυτή την ώρα το γύρο του διαδικτύου.

Πολίτες τρέχουν στους διαδρόμους με ψηλά τα χέρια ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, άλλοι έχουν κρυφτεί κάτω από τραπεζάκια, ενώ δυστυχώς υπάρχουν και κάποια βίντεο όπου φαίνονται τραυματίες και άνθρωποι αιμόφυρτοι πεσμένοι στο έδαφος.

Την ίδια ώρα υπάρχει και φωτογραφία με τον δράστη να μπαίνει οπλισμένος μέσα στο πολυκατάστημα.

Δείτε εδώ τα βίντεο του τρόμου: