«Συγγνώμη που δεν σε έφερα πίσω», είπε ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου της Κρήτης. Το 8χρονο κορίτσι που βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια των γονιών της, κηδεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο νεκροταφείο Γιάκρον του Τελ Αβιβ.

Τα λόγια του πατέρα της 8χρονης συγκλονίζουν, καθώς σύμφωνα με Open TV o πατέρας της Ναάμ, ζήτησε συντετριμμένος «συγγνώμη», που δεν κατάφερε να τη γυρίσει πίσω στο σπίτι.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία. Λυπάμαι, που δεν κατάφερα να σε φέρω πίσω στο σπίτι. Ζητώ από τις εταιρείες που οργανώνουν τα πακέτα διακοπών να ελέγχουν πρώτα τα μέτρα ασφαλείας, διότι δεν έχει νόημα σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας όπου υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες με παιδιά να μην υπάρχει ναυαγοσώστης, ιατρικός εξοπλισμός και προσωπικό πρώτων βοηθειών», είπε ο πατέρας της 8χρονης, προσθέτοντας πως «Δεν υπήρχε στο σημείο ναυαγοσώστης».

Σημειώνεται πως οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνες του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε η 8χρονη, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή του εισαγγελέα.