Για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη και όλα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο κοινοβούλιο, μίλησαν μέσα από την εκπομπή One Report ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.

Από τη μια πλευρά ο κ. Καιρίδης ξεκαθάρισε πως «ο Πολάκης κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ» και εξήγησε πως «ο πολιτισμός και η αισθητική του Πολάκη βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν βοηθάει το κόμμα στην μετεξέλιξη σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κεντροαριστερό κόμμα».

Μάλιστα, διερωτήθηκε πως «γιατί αυτός ο εναγκαλισμός του Τσίπρα με κάτι που δεν βοηθάει το κόμμα;» Αναφορικά με όσα έγιναν στο κοινοβούλιο την Τετάρτη «αυτό είναι ένα θέατρο.

Ο Πολάκης ταλαιπώρησε για μια ώρα το σώμα χωρίς να απαντήσει στο πιο σημαντικό».

Από την πλευρά του ο κ. Αμανατίδης υπογράμμισε πως «το θέμα της βουλευτικής ασυλίας δεν είναι τόσο απλό». Συμπλήρωσε, δε, πως «κάποιες φορές οι βουλευτές στην άσκηση των καθηκόντων τους, μπορεί να έρθουν σε αντίθεση με αρκετά συμφέροντα».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως «ο Πολάκης στοχοποιήθηκε με θεμιτά και αθέμητα μέσα». Στη συνέχεια, αμφότεροι σχολίασαν τα ελληνοτουρκικά και την τουρκική προκλητικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πηγή: onetv.gr