Ακρως γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα, το βράδυ της Τετάρτης, στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.

Στους κήπους του Προεδρικού, κατά τη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές και πλήθος καλεσμένων.

Μάλιστα, εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις πολλών κυριών οι οποίες πέρασαν τις πύλες του Προεδρικού.

Από αυτά που ξεχώρισαν ήταν η αμήχανη χειραψία Τσίπρα – Βαρουφάκη, με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 πάντως να «πρωταγωνιστεί» και στο… ευτράπελο της βραδιάς.

Ειδικότερα, όταν έφτασε η στιγμή για την φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών με τον Προκόπη Παυλόπουλο, όλοι ήταν εκεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αριστερά τους  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε δίπλα του τη Φώφη Γεννηματά  και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Απέναντί τους βρισκόταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Ποιος έλειπε όμως; Ο Γιάνης Βαρουφάκης φυσικά!

Όπως εξηγεί η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ψάχνοντας τον Βαρουφάκη… Εμφανίστηκε με καθυστέρηση γιατί είχε πιάσει την κουβέντα με έναν εκ των 1400 καλεσμένων του ΠτΔ»!

Ψάχνοντας τον Βαρουφάκη…Εμφανίστηκε με καθυστέρηση γιατί είχε πιάσει την κουβέντα με έναν εκ των 1400 καλεσμένων του ΠτΔ.#ΠροεδρικόΜέγαρο #Δεξίωση #45η_επέτειος_αποκατάστασης_Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε από Evangelia Tsikrika στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019