Λαμπερές παρουσίες και χαμόγελα κυριάρχησαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακριβώς στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, που παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα στυλ. Η κ. Μητσοτάκη έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς φορούσε ένα μπεζ παντελόνι συνδυασμένο μια μπλέ τουνίκ και μία ζώνη στη μέση.

Από το πλευρό του Βασίλη Κικίλια  δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Εντυπωσιακή με λευκό πουκάμισο και μαύρη παντελόνα.

Η σύζυγος του Χάρη Θεοχάρη φορούσε ένα σετ πουκάμισο με παντελόνι σε ροζ αποχρώσεις.

Γαλάζιο φόρεμα επέλεξε η σύζυγος του κ. Χατζηδάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και κρατώντας από το χέρι τον μικρό τους γιο.

Η κ. Μανωλίδου φορούσε επίσης ένα γαλάζιο φόρεμα.

Ο Νότης Μηταράκης με την σύζυγό του στα λευκά και  χαμόγελα κατά την άφιξή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο νέος ΥΠΟΙΚ παρέα με την σύζυγό του.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του. η οποία φορούσε ένα σακάκι, παντελόνι και τοπ σε λευκές αποχρώσεις.

Στα λευκά ντύθηκε η νέα υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη καθώς και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή.

Τα μαύρα προτίμησαν η νέα υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως καθώς και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ  τις πιο παλ αποχρώσεις προτίμησε η νέα υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.