Καλεσμένος στην εκπομπή «One Direct» βρέθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Λάμπρος Παλάτζας, όπου και σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, αλλά και για την επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ.

Σχολιάζοντας την πορεία του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ο κ. Παλάτζας εκτίμησε ότι δεδομένων των συνθηκών, το ποσοστό που εξασφάλισε είναι ικανοποιητικό, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό που προβληματίζει είναι το υψηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος απέδωσε αυτή την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στο γεγονός ότι απέδωσε η επιδοματική πολιτική του κόμματος, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν ότι θα χάσουν όσα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τους προσέφερε.

«Αυτό που θα πρέπει να δούμε σοβαρά μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι οι πολίτικές που θα ασκήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πόσο αυτές θα επηρεάσουν την οικονομία και την κοινωνία, αλλά και ένα blame game που θα παιχτεί στο χώρο πέραν της Δεξιάς» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παλάτζας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το ΚΙΝΑΛ θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει καλύτερα τις θέσεις και τις προτάσεις του.

Πηγή: onetv.gr