Καλεσμένος στην εκπομπή One Line βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς.

Μιλώντας για την οικονομία την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Μελάς, αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους μας την επαναδιαπραγμάτευση των πρωτογενών πλεονασμάτων της χώρας, προκειμένου να ανακάμψει η μεσαία τάξη και να αναδιοργανωθεί η χώρα, μείωση φορολογίας που θα φέρουν περισσότερες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως επίσης προτεραιότητα της ΝΔ είναι η μείωση της γραφειοκρατίας η οποία θα διευκολύνει και τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή πολιτική που θέλει η ΝΔ να εφαρμόσει.

Ο κ. Μελάς μίλησε ακόμα για το ρόλο του Πειραιά σε αυτό το σχέδιο, υπογραμμίζοντας ότι έχει κομβικό ρόλο καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και η ΝΔ επιθυμεί να αναπτύξει μία γαλάζια οικονομία, ξαναδίνοντας ευκαιρίες και σε άλλους επενδυτές όπως είναι η COSCO.

Τέλος μιλώντας για τις ελλείψεις και τις ανάγκες των νησιών του Αργοσαρωνικού, ο ίδιος δήλωσε πως «με άξονα τον Πειραιά, θα μετακινηθεί αυτή η ανάπτυξη και στα νησιά του Αργοσαρωνικού».

Πηγή: onetv.gr