Οι ηγέτες της ΕΕ πλησιάζουν σε συμφωνία για να διορίσουν τον σοσιαλιστή Ολλανδό Φρανς Τίμερμανς επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ η κεντροδεξιά Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα είναι υποψήφια για να ηγηθεί του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δήλωσαν σήμερα δύο διπλωμάτες.
Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, πρόσθεσαν οι δύο διπλωμάτες.
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, τον οποίο το κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ήθελε να ηγηθεί της Κομισιόν, φαίνεται πως θα ηγηθεί του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δήλωσαν οι διπλωμάτες, προσθέτοντας πως οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί έπειτα από περισσότερο από 18 ώρες συνομιλιών.
- ΜΙΔΑΣ: Πάνω από 7 εκατ. πρέπει να ελέγξουν τα ακίνητά τους – Οι διορθώσεις που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες
- «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Επιδότηση έως 36.000 ευρώ και κάλυψη 90% για νέα ζευγάρια» – Πότε ξεκινά το νέο πρόγραμμα
- Συντάξεις Μαΐου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Μην την «πατήσετε» με την Πρωτομαγιά






