Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί από την Τετάρτη την απώλεια του Ολυμπιονίκη της πάλης, Μπάμπη Χολίδη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Η Βούλα Πατουλίδου με μια συναισθηματική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φίλο όπως αναφέρει και θυμάται την πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1988 όταν έπαιρνε δύναμη από εκείνον όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Πατουλίδου:

«Καλέ μου φίλε. Ήταν το 1988, στη Σεούλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρωτάκι τότε εγώ, η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτή την κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση. ‘Ένιωθα όμως δυνατή δίπλα σου, ήδη μία φορά εσύ Ολυμπιονίκης, η τέταρτη συμμετοχή σου σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Έζησα από κοντά τον συγκλονιστικό σου αγώνα στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Τρία λεπτά κράτησε η μάχη σου και δε περνούσε ο χρόνος. Αιώνας μου φάνηκε. Μας έκανες όμως και πάλι υπερήφανους ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο υψηλότερο βάθρο, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Έφυγες νωρίς Μπάμπη Χολίδη, αγαπημένε φίλε. Καλό κατευόδιο, συλλυπητήρια στην οικογένειά σου».