Δεν έχει τέλος το πάρτι στο Twitter για τις απίστευτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη!

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών είχε αναφερθεί χτες στις προσεγγίσεις του κόμματος ως προς τη υπογεννητικότητα και στην πρόθεση της ΝΔ να δώσει επίδομα παιδιού ύψους 2.000 ευρώ.

Αυτό, ωστόσο, που προκάλεσε στις δηλώσεις του και στη συνέχεια στα σχόλια που έκανε στο Twitter ήταν το γεγονός ότι διευκρίνισε πως το επίδομα παιδιού θα δίνεται σε Ελληνόπουλα και σε παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη ανέφερε «Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού.

Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα σε κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται στην Πατρίδα μας».

Όταν ανήρτησε τη συνέντευξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ένα ανώνυμο προφίλ του έγραψε πως το επίδομα παιδιού που προαναγγέλλει η ΝΔ είναι «κίνητρο για τους γύφτους».

Τότε ο Κ. Κυρανάκης διευκρίνισε ότι το επίδομα παιδιού «θα δίνεται σε Ελληνόπουλα».

Οι διευκρινήσεις λοιπόν του Κωνσταντίνου Κυρανάκη προκάλεσαν ένα κύμα αντιδράσεων στα social media, καθώς η προγραμματική θέση ότι θα δίνεται επίδομα μόνο σε κάθε ελληνόπουλο «χτύπησε» άσχημα στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν έχασαν χρόνο και σχολίασαν αμέσως τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτής της ΝΔ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ειρωνεία και το black humor των χρηστών δεν έλειψαν από το Twitter.