Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται, λίγο πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, στις οποίες διεκδίκησε το Δήμο Αθηναίων, έκανε λόγο για έναν «σοβαρό προεκλογικό αγώνα, όπου ο κόσμος που παρακολούθησε είδε προγραμματικό διάλογο.

Ήταν ένα καλό παράδειγμα για το ότι μπορείς να έχεις διαφωνίες και ταυτόχρονα να κρατάς ένα επίπεδο». Ο ίδιος, χαρακτήρισε υποτονικό το προεκλογικό κλίμα, ενώ αναφερόμενος στους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές δήλωσε: « Έχουμε σύνεση ότι πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δύσκολα ανατρέπεται. Στόχος μας είναι να μιλήσουμε όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται, προκειμένου να καταλάβει ο κόσμος τις επιλογές που έχει για την επόμενη μέρα των εκλογών».

Ο κ. Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τους Γ. Παπαχρήστο και Τζ. Μοσχολιού, μίλησε επίσης για το στοίχημα της ανεργίας που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε στα χρόνια διακυβέρνησής του, αναφερόμενος σε στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας «Εργάνη».

Μιλώντας τώρα για τον απολογισμό της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου, ο ίδιος, επεσήμανε πως ο κόσμος που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2015, περίμενε ακόμα περισσότερα από αυτή την κυβέρνηση, ενώ αναγνώρισε υπήρξαν και συμπεριφορές πολιτικών προσώπων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ενόχλησαν τους πολίτες.

Τέλος, αναφερόμενος στην αναβολή του προεκλογικού debate, ο κ. Ηλιόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν δεν θέλαμε το debate δεν θα είχαμε προτείνει έξι διαφορετικές ημερομηνίες».

Πηγή: onetv.gr