Στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών, προστέθηκε ο Μανώλης Γραφάκος, ως νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Ο κ. Γραφάκος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τραπεζική και στην διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας. Έχει υπάρξει δήμαρχος Μελισσίων και ήταν αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της ΝΔ.

Ο κ. Γραφάκος είχε ανακοινωθεί προ εξαμήνου ότι θα συμπεριληφθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Β’ Αθήνας. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντησή του την Τρίτη με τον κ. Γραφάκο, του ζήτησε να συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από μια άλλη πιο κομβική θέση.

«Είναι μεγάλη τιμή να σε καλεί ο Πρόεδρος του κόμματος και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και να σου ζητά να στρατευθείς στην μάχη των εθνικών εκλογών, από ένα σημαντικό πόστο, αυτό του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να δικαιώσω την επιλογή του! Είναι μεγαλύτερο το «γήπεδο», αλλά θα τα καταφέρουμε!», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γραφάκος.

Ειναι μεγάλη τιμή να σε καλεί ο Πρόεδρος του κόμματος και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και να σου ζητά να…

Δημοσιεύτηκε από Μανώλης Γραφάκος στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019