Αλγεινές εντυπώσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει το όργιο ρουσφετολογίας που επιχείρησε να στήσει η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα, εξευτελίζοντας παντελώς το ελληνικό κοινοβούλιο.

Έτσι, εκτός από τις αντιδράσεις των υπόλοιπων κομμάτων, που ανάγκασαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό να βάλει… φρένο σε κάποιες από αυτές, κατά των… πρώην συντρόφων της στράφηκε και η τέως βουλευτής του κόμματος, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία έσπευσε να επικρίνει σφοδρά τα στελέχη του για τις ρουσφετολογικές μετατάξεις και τοποθετήσεις.

Με διαδοχικές αναρτήσεις της στο Facebook, η κ. Χαραλαμπίδου στρέφεται κατά των πρώην «συντρόφων» της, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Εχετε ξεφτιλίσει τα πάντα», ενώ εκτοξεύει τα βέλη της ιδιαίτερα κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τη μετάταξη της κόρης της, αλλά και εναντίον του συζύγου της Θοδωρή Δρίτσα

«Τίποτα δεν σας σώζει»

Σε μία από τις αναρτήσεις της η κ. Χαραλαμπίδου- πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη ΛΑΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές- αναφέρει ότι ενώ ήταν στη Βουλή, η αδελφή της έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία προκειμένου να εργαστεί ως καθαρίστρια, ενώ δεν σκέφτηκε ποτέ να πάρει την κόρη της ως συνεργάτη.

«Λοιπόν μάγκες: έγινα βουλευτής τον Μάιο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε τον Αύγουστο του 2012 μετανάστρια στην Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια. Η κόρη μου, όταν ήμουν βουλευτής, ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ μα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την βδομάδα. Τίποτε δεν σας σώζει, τίποτε, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή», αναφέρει συγκεκριμένα.

Λοιπόν μάγκες : έγινα βουλευτής τον Μάϊο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε τον…

Δημοσιεύτηκε από Δεσποινα Χαραλαμπιδου στις Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

«Δεν σε συγχωρώ»

Η κ. Χαραλαμπίδου επιτέθηκε στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και για την απόφασή της να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές, μετά την αποκάλυψη του ρουσφετιού.

«Εγώ δεν συγχωρώ! Μετά τη γενική κατακραυγή δεν θα κατέβει. Εμ, και να κατέβεις δεν θα εκλεγείς κυρία Τασία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην εν λόγω ανάρτησή της και καλεί και τον Θοδωρή Δρίτσα να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

Σε νεότερη ανάρτησή της, η κ. Χαραλαμπίδου συμπεριλαμβάνει τον ορισμό της έννοιας νεποτισμός, ενώ χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός ότι ανέλαβε την ευθύνη για τη ρουσφετολογική μετάταξη μόνο η Τασία Χριστοδουλοπούλου και όχι ο σύζυγός της.

EΓΩ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ !! μετά την γενική κατακραυγή δεν θα κατέβει, εμ και να κατέβεις δεν θα εκλεγείς κυρία Τασία, και…

Δημοσιεύτηκε από Δεσποινα Χαραλαμπιδου στις Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019