«Πρέπει να ξεφύγουμε από τον πειρασμό του λαϊκισμού» είπε κληθείς να απαντήσει στο… πάρτι τροπολογιών που επιχείρησαν να περάσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες, ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Line.

«Εκεί που ο πρωθυπουργός είδε ότι ξεφεύγουμε από το όριο έκανε την παρέμβασή του» συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης. «Θεωρώ πολύ άστοχη τη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου» υπογράμμισε για να συμπληρώσει πως «δείχνει την ευαισθησία της, ότι ανέλαβε την ευθύνη και παραιτήθηκε».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού όσο και μελών του κυβερνώντος κόμματος, ότι ο λαός δεν κατάλαβε τα μέτρα, απάντησε πως «δεν το διατυπώθηκε έτσι, να μην ξεκόβουμε φράσεις. Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατάσταση στα ΜΜΕ, που υπάρχει αδυναμία να μπει στη δική μας καθημερινότητα το να εξηγούμε και να δίνουμε στον πολίτη τη δουλειά που έχουμε κάνει. Αυτό είναι μια δική μας αστοχία» ανέφερε και συνέχισε «εκτός από αυτό είχαμε ένα σύνολο πολιτικών δυνάμεων που είχαν φτιάξει ένα μέτωπο αντιΣΥΡΙΖΑ, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλοί πολίτες που ότι και αν λέγαμε στην προεκλογική περίοδο δεν μας άκουγαν. Αυτό πάλι δική μας αδυναμία είναι».

Αναφορικά με τις προεκλογικές παροχές του πρωθυπουργού είπε πως «δεν ήταν προεκλογικές παροχές. Ήταν το πρόγραμμα που είχαμε να επιστρέψουμε χρήματα σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες. Θεωρώ ότι καθυστέρησε και αυτό είναι που πληρώνουμε, γιατί δεν το ένιωσε ο κόσμος στο πορτοφόλι του, στην καθημερινότητά του».

Τέλος, μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου υπογράμμισε πως «πάμε με στόχο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Πηγή: onetv.gr