Σχεδόν ένας μήνας έμεινε για τις εθνικές εκλογές και αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να τρέξει να μαζέψει την διαφορά από την ΝΔ, όχι μόνο κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη, αλλά προχωρεί στην τακτοποίηση ημετέρων εις βάρος όλων των φορολογουμένων και βιάζεται να περάσει σωρηδόν τροπολογίες που ούτε είχε «ακουμπήσει» τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Σαν λοιπόν να μην έφταναν τα ρουσφέτια με τους διορισμούς και τις μετατάξεις θυγατέρων και λοιπών συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες κορυφώθηκαν με την απόσυρση της υποψηφιότητας της Τασίας Χριστοδουλοπούλου από τις εθνικές εκλογές, οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν και τις δηλώσεις που έκανε η βουλευτής σήμερα.

Συγκεκριμένα, η ιδέα της Χριστοδουλοπούλου να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και η πιο σοφή απόφαση σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι θα προτιμούσαν να απευθύνεται σε εκείνους η «συγγνώμη» της.

Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματά αυτές τις μέρες να δίνει «τροφή» για σχόλια στους τουιτεράδες, σήμερα ένα νέο trend έχει γίνει πρώτη τάση στο Twitter, πέρα από το #Τασία και το #Διόρισε_με_Αλέξη και αυτό είναι το #ΣΥΡΙΖΑ.

Με το καυστικό τους χιούμορ, οι χρήστες του Twitter επέλεξαν έτσι σήμερα να κάνουν μία γενική ανασκόπηση του τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση και του τι γίνεται στην πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα… στα σχόλια που ακολουθούν…

Μπήκες στη Βουλή, έγινες υπουργός,πήρες τον μισθό, βόλεψες ισοβίως την κόρη, ζήτησες μια συγγνώμη, αποσύρεσαι στα 71. Ήταν δίκαιο, το έκανες πράξη!