Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα, τον νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love, ο οποίος είχε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, είπαν φίλοι και συγγενείς  στην κηδεία του άτυχου νεαρού που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μυτιλήνη, με τραγική φιγούρα τη μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, να αποχαιρετάει τον αγαπημένο της γιο.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία, με μήνυμά της στο Facebook, αποκάλυψε πως το ποσό που είχε ζητηθεί από την οικογένεια για το χειρουργείο ενός μικρού κοριτσιού, που ήταν και η τελευταία επιθυμία του Πάνου, έχει υπερκαλυφθεί κι έτσι δε χρειάζονται άλλες καταθέσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα:

«Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων ,που θα κάλυπταν τη δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τον Σκόπελο ,είναι συγκινητική !Επειδή το ποσό που απαιτείται, έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό! Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!».

Το μοιραίο τροχαίο

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 31ης Μαΐου, ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Πάνος Ζάρλας βρισκόταν με τη μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και αγαπημένα του πρόσωπα σε νυχτερινό μαγαζί όπου γιόρταζε τα 28α γενέθλια του, σε ένα πάρτι-έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει.

Το μοιραίο περιστατικό, που κόστισε την ζωή του 28χρονου, σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Συγγρού. Βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το One Channel καταγράφει την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη δύναμη στα κυγκλιδώματα και να βρει ακαριαία το θάνατο. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μάλιστα, ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική.