Το Renault CLIO χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας γίνεται ακόμη πιο προσιτό. Συγκεκριμένα, το μικρό και πλούσιο σε εξοπλισμό γαλλικό μοντέλο κοστίζει από 10.990 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι διαθέτει ιδιαίτερα πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας, άνεση που συνοδεύεται από σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (R-Link 2 Evo), αλλά και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς (Easy Park Assist). Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει turbo κινητήρες βενζίνης (0.9 TCe) και diesel (1.5 dCi) 75 και 90 ίππων.

Στη γκάμα ξεχωρίζει για την αρτιότητα του εξοπλισμού η έκδοση Dynamic που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision. Έτσι, στην έκδοση 0.9 TCe των 75 ίππων, το όφελος φτάνει τα 1.380€, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 12.980€, ενώ οι ντίζελ εκδόσεις, έχουν όφελος που  φτάνει τα 2.000 ευρώ.

Το γαλλικό μοντέλο συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια με έξι μήνες ασφάλιση (εκτός της έκδοσης 0.9 TCe 75hp Authentic)