Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Μπακς και ως είθισται ο Μάικ Μπούντενχολζερ παραχώρησε την τελευταία συνέντευξη Τύπου για φέτος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή παικτών των Μπακς στο Παγκόσμιο της Κίνας με τις Εθνικές τους (Αντετοκούνμπο, Μίντλετον, Ιλιάσοβα), κάνοντας λόγο για τιμητικές παρουσίες, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Greek Freak, αναφέροντας ότι μόνο καλύτερος θα γίνεται κάθε χρονιά.

«Όλοι θέλουν να παίξουν με τις Εθνικές τους. Έχουμε τον Κρις στην Team USA. Είναι μεγάλη τιμή. Έχουν στόχο και δουλεύουν σκληρά για αυτό», ανέφερε στην αρχή και στη συνέχεια μίλησε για τον Γιάννη.

«Όσο για τους Γιάννη και Ιλιασόβα, οι Εθνικές τους βασίζονται σε αυτούς και η προετοιμασία τους θα είναι πολύ σκληρή. Βρισκόμαστε σε συνεννόηση για το πως θα διαχειριστούν το κορμί τους. Τιμή μας να είναι στις εθνικές τους.

Για τους οπαδούς μας και τον οργανισμό των Μπακς να έχουμε έναν MVP είναι πολύ σπάνιο και ελπίζω να το απολαύσουμε. Έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη σαν τον Γιάννη. Είναι εκπληκτικό που έχουμε τον Γιάννη στην ομάδα. Ο Γιάννης είναι ακόμα στα πρώτα στάδια της καριέρας του. Θα γίνεται συνεχώς καλύτερος».