Δεν είναι λίγοι πλέον που στην ηλικία των 25 έχουν μαζέψει όλα τα εφόδια  και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τότε την επαγγελματική τους πορεία.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που σε αυτή την ηλικία έχουν κατασταλάξει και έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με τα κοινά.

Αυτό αποδεικνύεται λοιπόν και από τις υποψηφιότητες των Εκλογών 2019, καθώς εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μερικοί υποψήφιοι δεν έχουν συμπληρώσει καν το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι απ΄όλη την Ελλάδα πήραν την μεγάλη απόφαση σε αυτές τις Εκλογές και επέλεξαν να διεκδικήσουν την δημαρχεία της πόλης τους, παρ’ ότι θα έλεγε κανείς πως είναι αρκετά μικροί για να κάνουν αυτό το βήμα.

Υποψήφια ετών 24 στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υποψήφια Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Χριστίνα Δολιανίδη, η οποία αν και μόλις 24 ετών το τόλμησε και έθεσε υποψηφιότητα φέτος.

Υποψήφιος ετών 26 στην Κόρινθο

Ακόμη ένας νέος υποψήφιος που παρά τα χρόνια του θέλησε να κατέβει για Δήμαρχος στην Κόρινθο είναι ο μόλις 26χρονος Τιμολέων Πιέτρης ο οποίος και κατεβαίνει με τον συνδυασμό«Μαζί Μπορούμε».

Την δημαρχεία στα 28 του χρόνια διεκδικεί και ο Νίκος Γαμβρούλας, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Λάρισα και προέρχεται από την Κεντροαριστερά.

30χρονη υποψήφια στον Δήμο Καισαριανής

Ακόμη μία νέα παρουσία στα αυτοδιοικητικά  στον Δήμο Καισαριανής είναι η 30χρονη Αννα Παραγυιού η οποία  υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος άλλος ένας 30χρονος που φρονεί να γίνει δήμαρχος είναι ο Κώστας Κώνστας, ο οποίος κατεβαίνει με την παράταξη του στον Δήμο Ελευσίνας.