Στιγμές ανθρωπιάς, ζεστασιάς και υποστήριξης στον συνάνθρωπο πρόσφερε η ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, η οποία την Τρίτη (23/4) βρέθηκε σύσσωμη στο Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής κλινικής «Απόστολος Φωκάς» στο Ιπποκράτειο.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων έγινε δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά, στα οποία μοίρασαν αυτόγραφα και βγήκαν πολλές φωτογραφίες μαζί.

Παράλληλα η ομάδα του Άρη μοίρασε δώρα, ενώ αξιόλογη ήταν η κίνηση της ΠΑΕ να ενισχύσει την κλινική με τη δωρεά ενός πολυμηχανήματος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του τμήματος.

Ζαφειρίου: «Συγκινημένοι με την κίνηση του Άρη

Ο διευθυντής της κλινικής «Απόστολος Φωκάς», Δημήτρης Ζαφειρίου, εξέφρασε τη συγκίνησή του για αυτή την κίνηση.

«Είμαστε παραπάνω από ευτυχείς που οι παίκτες του Άρη πήραν αυτή την πρωτοβουλία και ήρθαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα παιδιά, να τους μοιράσουν αυτόγραφα και να περάσουν χρόνο μαζί τους» είπε αρχικά ο κ. Ζαφειρίου και πρόσθεσε:

«Είμαστε ένα κέντρο για παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες είναι ένα κέντρο που εδράζεται εδώ στο Ιπποκράτειο. Είναι κέντρο ημερήσιας νοσηλείας. Δουλεύουμε καθημερινά με πάνω από 50 παιδιά, έχουμε φυσικοθεραπευτήριο, θεραπευτικό κέντρο για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες όλων των μικρών ασθενών».

Είμαστε συγκινημένοι, γιατί είμαστε Αρειανοί πάππου προς πάππου, γι’ αυτή την κίνηση των παικτών του Άρη. Μας συγκλόνισε. Και οι γονείς των παιδιών, είναι ενθουσιασμένοι. Ήρθαν συνάδελφοι γιατροί Αρειανοί, που άφησαν και χειρουργεία, για να βρεθούν με την ομάδα».

Σιώπης: «Περισσότερες τέτοιες κινήσεις»

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Άρη στο Ιπποκράτειο, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μανώλης Σιώπης, τονίζοντας: «Μας ζητήθηκε να έρθουμε για να χαρούν τα παιδιά.

Εννοείται πως ήρθαμε, εύχομαι να γίνονται περισσότερες τέτοιες κινήσεις και όχι μόνο λόγω εορτών. Είναι καλό και για τον σύλλογο και για τα παιδιά, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, και πολλά χαμόγελα».