Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ανταγωνιστικός στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ηττήθηκε από την «βασίλισσα» με 78-63. Οι Μαδριλένοι έκαναν το 2-0 στην σειρά και οι πράσινοι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στην συνέχεια της σειράς.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την απόδοση του Νικ Καλάθη, καθώς ο σούπερ σταρ του τριφυλλιού ήταν σε κακή βραδιά, ωστόσο ο Σον Κιλπάτρικ έσπευσε να στηρίξει τον συμπαίκτη του, αναφέροντας πως ο Καλάθης θα είναι ξανά ο ηγέτης των πράσινων στο τρίτο ματς με τους Ισπανούς.

«Ο Νικ πρέπει να είναι ο εαυτός και όχι να σκέφτεται τι έγινε σ’ ένα παιχνίδι. Είναι επαγγελματίας και πρέπει να σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι. Να σκέφτεται το πως θα βγει πιο δυνατός από τον επόμενο αγώνα. Ο Νικ ξέρει τον τρόπο και θα επιστρέψει», υποστήριξε ο Κιλπάτρικ και πρόσθεσε για την απόδοση της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι.

«Χάσαμε πολλά σουτ. Μας έδωσαν πολλά ανοιχτά σουτ αλλά τα χάσαμε. Η άμυνα είναι σημαντική και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παίζουμε άμυνα. Ούτε επίσης πρέπει να σκεφτόμαστε γιατί δεν μπήκαν τα σουτ. Έχουμε μια μέρα για να δούμε το βίντεο και μετά δουλειά».