Η… κατάρα του Champions League συνεχίζει να στοιχειώνει τη Γιουβέντους μετά την ήττα από τον Άγιαξ και το νέο αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να βρουν στο πρόσωπό του το «υπερόπλο» που θα τους οδηγούσε στη… λύτρωση και στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Παρόλα αυτά, τα δυο γκολ του Πορτογάλου κόντρα στον Αίαντα δεν στάθηκαν αρκετά στη Γιουβέντους, η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης από τα ηρωικά μωρά των Ολλανδών.

Πλέον, συμπληρώνονται 23 χρόνια από την τελευταία φορά που η «Γηραιά Κυρία» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, με πολλούς θρύλους της ομάδας στο μεσοδιάστημα να μην έχουν καταφέρει να γευτούν μια από τις υψηλότερες διακρίσεις.

Με αφορμή τη νέα αποτυχία της Γιουβέντους, ξένο μέσο δημιούργησε μια πολύ ευρηματική φωτογραφία, παρουσιάζοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απομακρύνεται με σκυμμένο το κεφάλι από το τρόπαιο, παρέα με τους Αντρέα Πίρλο και Τζιαλουίτζι Μπουφόν. Ένα μαράζι 23 ετών…

Δείτε το εκπληκτικό μοντάζ του Bleacher Report: