Ανεμο νίκης απέπνεε η εκδήλωση της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» η οποία παρουσίασε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 26ης Μαίου. Η αίθουσα «RED1925» του Γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τις χιλιάδες των δημοτών που έδωσαν το παρών και στήριξαν με την παρουσία τους και τα συνθήματά τους την προσπάθεια που γίνεται για μια νέα νίκη, για μια νέα τετραετία για τον Πειραιά.

Η εκδήλωση νίκης είχε τα πάντα: Συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμό, αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα, συνθήματα στήριξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο, μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των ομιλιών ενθουσιώδεις πολίτες του Πειραιά έδιναν τον πανηγυρικό τόνο και ουσιαστικά απέδειξαν ότι η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» παραμένει νικητής στις καρδιές των Πειραιωτών.

Η ολυμπιακή οικογένεια, με τον προπονητή, Πέδρο Μαρτίν και παίκτες ήταν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια. Επίσης διακρίναμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, τον Βασίλη Κορκίδη, τον πρώην βουλευτή κ. Μελά, τον κ. Μαντούβαλο κ.λπ.

Το μήνυμα που εστάλη από όλους ήταν ότι ο Πειραιάς Νικητής θα κυριαρχήσει και στις επόμενες εκλογές καθώς η στήριξη είναι υπερκομματική, δεν έχει χρώματα αλλά έχει μια συγκολλητική ουσία. Την αγάπη για τον Πειραιά.