Η εντολή του Πέδρο Μαρτίνς για την προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι σαφέστατη. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θέλει η ομάδα του το καλοκαίρι να δώσει πολλά και δυνατά φιλικά, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα μεγάλα ματς της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αρχίσει ήδη τις διαδικασίες, έτσι ώστε οι Ερυθρόλευκοι στα μέσα Ιουλίου να δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των Ερυθρόλευκων, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 16 ή 17 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι πολύ πιθανό ο αντίπαλος των Πειραιωτών να είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην πόλη Γκντάνσκ από τις 24 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου. Στο πρώτο στάδιο οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν τέσσερα έως πέντε φιλικά και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης για φιλικά ματς με ισχυρούς αντιπάλους.