Στην πρόσληψη δέκα νέων ανώτερων στελεχών που θα εκπαιδευτούν από την ίδια, προχωρά η εταιρεία Wind, που ανακοίνωσε ότι θέτει και φέτος σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Wind Young Talents – Graduate Trainee Program».

Δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν νέοι έως 28 χρονών που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία.

Στόχος της εταιρείας δεν είναι να καλυφθούν διάφορα οργανικά κενά, αλλά να αναδειχθούν τα αυριανά δυναμικά στελέχη που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Wind Ελλάς, Ιωάννα Τσίτουρα, «το Wind Young Talents- Graduate Trainee Program  που ξεκίνησε το 2015 ως μια ιδέα για τη μείωση της διογκούμενης φυγής επιστημόνων, ευρέως γνωστής ως brain drain, πλέον αποτελεί ένα σύγχρονο θεσμό στο εργασιακό περιβάλλον της εταιρίας».

Σήμερα, το πρόγραμμα είναι στον 3ο κύκλο του και προσκαλεί κάθε νέο έως 28 ετών, απόφοιτο μεταπτυχιακών σπουδών, χωρίς εργασιακή εμπειρία, να αναδείξει το ταλέντο του, τη δημιουργικότητα του και τις ικανότητες του σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Φέτος, το Wind Young Talents Graduate Trainee Program θα έχει ακόμα περισσότερες ψηφιακές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες όπως, Digital Interview και Online Tests Λογισμού. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μέσα από το Wind  Simulation Day, θα ζήσουν την προσομοίωση μιας ημέρας εργασίας στην εταιρία και τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα συνέντευξης με ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας με ρόλο Μέντορα στο πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα www.windyoungtalents.gr και θα παραμείνουν ανοιχτές ως την Κυριακή 14 Απριλίου. Το τελικό στάδιο της επιλογής των 10 πιο ταλαντούχων νέων θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, με την πρόσληψη και ένταξή τους στην ομάδα της Wind.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από