Μία μέρα μετά το ρεπό (Κυριακή 7/4) οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν τη Δευτέρα (8/4) σε ρυθμούς προπονήσεων. Ουσιαστικά ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασίας του για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (14/7, 19:00) στο Βικελίδης για την 28η αγωνιστικής.

Οι κίτρινοι θέλουν πολύ την κατάκτηση της 4ης θέσης, συνεπώς το ματς αυτό αποτελεί «τελικό». Ειδικά με την κακή ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0 το Σάββατο η νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες και μάλιστα με σκορ τουλάχιστον 2-0 είναι μονόδρομος.

Βεβαίως ο Σάββας Παντελίδης περιμένει να δει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ που απείχε πολύ από αυτό που μας είχε συνηθίσει ο Αρης το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Βαλεριάνος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς τελευταίας (30η) αγωνιστικής με την Ξάνθη στο Βικελίδης. Συνεπώς ο Ελληνας μπακ θα βρίσκεται στη διάθεση του Παντελίδη τόσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όσο και για το αυτός με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ: «Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/04, 19:00), στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»».