Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάρα Εσκενάζυ ανακοίνωσε την απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

H Σάρα είχε συμμετάσχει στο πρώτο Survivor στην ομάδα των Μαχητών, όπου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και τη γλυκιά της προσωπικότητα.

View this post on Instagram

#santodomingo #survivor #girl #survivorgr #capture #the #moment #lovely #memories #blue #team #summertimeshine

A post shared by Sara Eskenazi (@eskenazisara) on

View this post on Instagram

☆?Giveaway-Διαγωνισμός?☆ Ήρθε η ώρα που όλοι περιμένατε και για την οποία με ρωτούσατε όλο αυτό τον καιρό για το πότε θα έρθει… Η πρώτη μας κλήρωση και το πρώτο μας δώρο από αυτή την νέα υπέροχη, δερμάτινη, αλλά και απίστευτα ανατομική αλλά και άνετη σειρά που δοκιμάσατε ποτέ…ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Φυσικά μην ξεχνάμε οτι είναι όπως πάντα άλλωστε, προσφορά της αγαπημένης μου @robinson_shoes που συνεχίζει να μην μου χαλάει ποτέ χατίρι!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου λοιπόν και πάρε μέρος, εύκολα και απλά κάνοντας 3 μικρά πραγματάκια!!! •Κάνε like στην φώτογραφία •Follow την @robinson_shoes •και Tag 2 φίλες σου!! Τελείωσες αυτό ήταν…τώρα θα κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη Κυριακή όπου και θα λήξει ο διαγωνισμός μας και θα γίνει η κλήρωση μας για να βρούμε την μεγάλη μας νικήτρια! Φυσικά θα την ανακοινώσουμε σε δικό μου story αλλά θα λάβει και προσωπικό DM!!! Πάμε να το σπάσουμε και κάνουμε ένα μεγάλο και υπέροχο χαμούλι?? Για να δώ ποσό σας αρέσουν… Καλή επιτυχία σε όλες σας!!! ?❤?????????? #eskenazisara #fratelli_robinson #Robinson #shoes #giveaway #bestshoes #newcollection #walkinstyle #leathershoes #instalike #instafollow #breakitdown #goodluck

A post shared by Sara Eskenazi (@eskenazisara) on

Μπαμπάς της είναι ο γνωστός ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ και, όπως είναι φυσικό, η Σάρα έχει ακολουθήσει τα βήματά του, καθώς έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Η ανάρτηση που έκανε η Σάρα Εσκενάζυ

Στη δημοσίευση όπου ανακοινώνει την υποψηφιότητά της, η Σάρα αναφέρει:

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο…

Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί  λόγοι της υποψηφιότητάς μου.

Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!!

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!»

View this post on Instagram

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο… Θέλω να σας ανακοινώσω οτι αποφασισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου,στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζι του στον ανεξαρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε. Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί  λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλα και για την βοηθεια σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!! #eskenazisara #newstart #newday #marousi #enomenomaroussi #letsdothis

A post shared by Sara Eskenazi (@eskenazisara) on