temp 13 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Βαλβέρδε: «Πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος»
Ομάδα

Βαλβέρδε: «Πρέπει να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τον τίτλο στην Ισπανία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αναφέροντας πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα όντας όμως 11 βαθμούς μπροστά από τους διώχτες του, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στους «ροχιμπλάνκος» λέγοντας πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και πως αγωνίστηκε μέχρι τέλους λέγοντας έναν παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Ντιέγκο Κόστα.

Ακόμη, τοποθετήθηκε και για τον αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τονίζοντας πως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πως στόχος των «μπλαουγκράνα» είναι να κερδίσουν όλα τα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο 55χρονος τεχνικός:

«Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Είμαστε πιο κοντά στον τίτλο αλλά δεν τον έχουμε κατακτήσει ακόμα, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Ο αγώνας αυτός ήταν πολύ σημαντικός και είμαστε χαρούμενοι επειδή ο αντίπαλος είναι στη δεύτερη θέση και είναι μία εξαιρετική ομάδα που πάλεψε μέχρι τέλους με παίκτη λιγότερο», επισήμανε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά θα σκεφτούμε αυτό με την Ουέσκα. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλους τους αγώνες, αλλά πρώτα θα επικεντρωθούμε στο Champions League», ήταν τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων