temp 15 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Επτά αποβολές σε 6 χρόνια στο Καμπ Νου για την Ατλέτικο!
Ομάδα

Επτά αποβολές σε 6 χρόνια στο Καμπ Νου για την Ατλέτικο!

Ο Ντιέγκο Κόστα αποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (06/04) στο παιχνίδι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά…

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε στο Καμπ Νου το βράδυ του Σαββάτου (07/04) αναζητώντας να κρατήσει ζωντανό τον τίτλο της LaLiga. Ο Ντιέγκο Κόστα αποβλήθηκε στο 29ο λεπτό του αγώνα δεδομένου ότι ο Χιλ Μανθάνο έκρινε πως ο Ισπανός άσος τον εξύβρισε και ο άσος των Ροχιμπλάνκος μαινόμενος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την συμπλήρωση των 90, η ομάδα της Μαδρίτης αποχώρησε από την Βαρκελώνη ηττημένη με 2-0. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ατλέτικο έχει τελειώσει ένα αγώνα στο Καμπ Νου με αριθμητικό μειονέκτημα.

«Κάτι συμβαίνει πάντοτε στο Καμπ Νου», δήλωσε ο Κόκε. «Εδώ, απέβαλλαν τον Τόρες… τον Τόρες, έναν παίκτη πρότυπο» , δήλωσε ο Σιμεόνε «Από εδώ και πέρα, ο καθένας μπορεί να αποβληθεί από μας», συνέχισε.

Επτά παίκτες της Ατλέτικο έχουν αποβληθεί στο γήπεδο της Μπάρτσα από το 2013 έως τη χθεσινή αποβολή του Κόστα

Γιανίκ Καράσκο – Copa del Rey ημιτελικός 2017

Ο Βέλγος εξτρέμ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69ο λεπτό αυτού του ημιτελικού κυπέλλου.

Ο Χιλ Μανθάνο ήταν ο επίσημος… νικητής καρτών, καθώς και οι Σέρτζι Ρομπέρτο και Λουίς Σουάρες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Φερνάντο Τόρες – Τσάμπιονς Λιγκ 2016

Δύο κίτρινες σε διάστημα έξι λεπτών είδε ο θρύλος των Ροχιμπλάνκος για να αποχωρήσει από το γήπεδο με κατεβασμένο κεφάλι.

Φιλίπε Λουίς και ο Ντιέγκο Γκόινιν – LaLiga 2016

Ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι, απέφερε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φιλίπε Λουίς στο 44ο λεπτό του αγώνα, πριν ο Ντιέγκο Γοδίν ακολουθήσει τον συμπαίκτη του στα αποδυτήρια έχοντας λάβει δύο κίτρινες κάρτες. Η

Φιλίπε Λουίς, Αρντά Τουράν και Όσκαρ Ορτέγκα  – Supercopa de Espana 2013

Ο Λουίς είδε την κόκκινη κάρτα στο 80ο λεπτό, ο Τουράν αποβλήθηκε μόλις 17 λεπτά μετά αφότου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο βοηθός προπονητής της Ατλέτικο εστάλη στις κερκίδες.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων