Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τη νίκη του Περιστερίου επί του Άρη, αλλά και για τα επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Φυσικά ρωτήθηκε και σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι κρίμα μια ατμόσφαιρα που την απολαμβάναμε όλοι να χαλάει έτσι. Είναι κρίμα όταν κινδυνεύουν οικογένειες που ήρθαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι».

Για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδος: «Χαίρομαι που ο κόπος όλης της χρονιάς ευοδώθηκε και πήγαμε στο γκρουπ των ισχυρών. Δεν θέλω να μειώσω κανένα καθώς όλες οι ομάδες είναι ισχυρές αλλά με την εμπειρία και το δέσιμο που έχουμε πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί».

Για τις πολλές επιλογές παικτών που υπάρχουν στην Εθνική Ελλάδος: «Πάντοτε το είχαμε αυτό, έχουμε παιδιά με εμπειρίες από πολύ υψηλό επίπεδο. Το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι να αφήσουμε πίσω τα προσωπικά προβλήματα και θέλω, ώστε να γίνουμε μια ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα. Θέλω να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην ομάδα».

Για τους στόχους της Εθνικής: «Πάμε για μετάλλιο, να βοηθήσουμε τον Γιάννη και να μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να γίνουμε ομάδα».