temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Φαν Ντάικ: «Ένας σύλλογος όπως η Λίβερπουλ έχει πίεση και απαιτήσεις»
Ομάδα

Φαν Ντάικ: «Ένας σύλλογος όπως η Λίβερπουλ έχει πίεση και απαιτήσεις»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μπάγερν για τους «16» του Champions League και στάθηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και την πίεση που υπάρχει σε έναν σύλλογο όπως οι κόκκινοι.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για τη ρεβάνς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπάγερν για την φάση των 16 του Champions League την Τετάρτη (13/3).

Ο αμυντικός των κόκκινων αναφέρθηκε στο πως θα σταματήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως η Λίβερπουλ έχει την πίεση και την απαίτηση της επιτυχίας, κάτι που αρέσει και στον ίδιο.

Τέλος ο Ολλανδός στόπερ στάθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του στο Champions League, λέγοντας πως πλέον η ομάδα του βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Λεβαντόφσκι και πως θα τον σταματήσει: «Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα καλά στοιχεία κάθε επιθετικού σε κάθε προσπάθεια τους. Αλλά πολλές φορές πρέπει να είσαι έξυπνος και προετοιμασμένος παραπάνω από 100% για οτιδήποτε. Αν προσπαθήσει να τρέξει προς τα μένα και να με περάσει, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος. Δεν πρέπει να δώσω σε κανέναν την ευκαιρία να μας τιμωρήσει».

Για την πίεση στη Λίβερπουλ: «Ένα μεγάλο κλαμπ όπως η Λίβερπουλ έχει πίεση. Προτιμώ να παίζω με πίεση, παρά χωρίς. Είμαι περήφανος που παίζω πλάι σε αυτούς τους οπαδούς, τον προπονητή μου, αλλά και με τους φανταστικούς συμπαίκτες μου».

Για την φετινή πορεία της ομάδας του στο Champions League: «Προσωπικά, θέλω να παίζω σε αυτό το επίπεδο κάθε χρόνο, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Ήμασταν σε δύσκολο όμιλο φέτος, αλλά φτάσαμε στην νοκ-άουτ φάση. Τώρα βλέπουμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά και θα δούμε πού θα μας βγάλει».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων