Μετά τον Ολυμπιακό και η Βουλιαγμένη προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας! Ο ΝΟΒ με μια σπουδαία εμφάνιση κέρδισε εντός έδρας με 9-7 στον επαναληπτικό την Κίνεφ Κίρισι και προκρίθηκε στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 11-10, αλλά απόψε ήταν εκπληκτική και έκανε την ολική ανατροπή. Πρωταγωνίστρια στη σπουδαία επιτυχία του ΝΟΒ ήταν η Ξενάκη, που σκόραρε τρία γκολ, ενώ δύο τέρματα πέτυχε η Ελληνιάδη και από ένα οι Χυδηριώτη, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ και Νίνου.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0, ενώ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου ήταν μπροστά με 3-1. Στη δεύτερη περίοδο η Κίνεφ αντέδρασε και μείωσε σε 5-4. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βουλιαγμένη έδειξε χαρακτήρα, ήταν πιο αποτελεσματική και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 2-3 , 3-2 , 1-1

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη 3, Νίνου Ε. 1, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 2, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 2, Ντιατσένκο, Σιριάεβα, Χαμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Γιακούσεβα, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 1, Σμίκοβα