Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πετυχαίνει χατ – τρικ η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε εντός έδρας με 3-1 την Γουότφορντ για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και αύξησε τη διαφορά στους 4 πόντους από τη δεύτερη Λίβερπουλ, η οποία την Κυριακή υποδέχεται την Μπέρνλι.

Ο Αγγλος επιθετικός πήρε το… όπλο του και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο 24χρονος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 46’ και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0.

Στο 59’ ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε το χατ – τρικ και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ντεουλοφέου.

Με το τρίποντο που έβαλε στο σακούλι της η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 74 πόντους, με την Λίβερπουλ να ακολουθεί με 70. Οι Ρεντς το μεσημέρι της Κυριακής θα υποδεχθούν την Μπέρνλι, με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ξανά σε απόσταση βολής από τους Πολίτες.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ζιντσένκο, Νταβίντ Σίλβα, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (64’ Σανέ), Μαχρέζ (90’ Φοντέν), Αγουέρο (80’ Ζεσούς)

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Καμπρέρα (82’ Κάθκαρτ), Καμπασελέ, Μασίνα, Καπουέ, Ντουκούρ, Κίκο (65’ Ντεουλοφέου), Κλέβερλι, Γκρέι, Σαξές (65’ Ντίνεϊ)