Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά. Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, δυστυχώς κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στο πλευρό της ήταν πάντα η κόρη της, Ναστάζια. Η Ρένα Βουτσινά υπήρξε σύζυγος του Βάσου Ανδριανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1999, όταν έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού τους.

Η Ρένα Βουτσινά από το 1979 έως το 1981 πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός» κρατώντας το ρόλο της Γαρουφαλλιάς που ήταν ερωτευμένη με τον γεωπόνο Αλέξη. Στο ρόλο του Αλέξη ο σύντροφος της, Βάσος Ανδριανός.

Το σίριαλ γνώρισε τεράστια επιτυχία και η Ρένα Βουτσινά μεγάλες δόξες.

Εκτός από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», την ίδια εποχή η Ρένα Βουτσινά έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (τη δεκαετία του ’90 έγινε remake της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο). Η Ρένα Βουτσινά έκανε τη Δεβόρα, βοηθό του Ζάχου Δόγκανου, η οποία υποτίθετο ότι ήταν μαύρη και η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου βαφόταν. Ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε τη Ρένα Βουτσινά σούπερ σταρ.

Έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες, κρατώντας, όμως, μικρότερους ρόλους. Σημαντικότερη δουλειά της έκτοτε η συμμετοχή της στην ταινία «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980, ως μαύρη Ντόροθι. Δύο χρόνια μετά έκανε ένα γκεστ στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και στη συνέχεια αποσύρθηκε και από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έκανε μόνο κάποιες επιλεκτικές δουλειές στο θέατρο.