Νέα δραματική έκκληση με αφορμή  τα κρούσματα βίας και ανομίας  απηύθυνε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών τονίζοντας για μία ακόμη φορά πως αν οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί «θα θρηνήσουμε θύματα».

Η Ένωση Αστυνομικών αφού καταδίκασε την τελευταία  καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως χτύπησε «καμπανάκι» για την ανεξέλεγκτη δράση – όπως αναφέρει – τον κάθε λογής μπαχαλάκηδων.

«Έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς» σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών για να προσθέσει:

«Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον «ομάδα ΔΕΛΤΑ» τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;».

Ξέρουν όλοι, συνεχίζουν οι αστυνομικοί  ότι λέμε την αλήθεια. «Επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, 20 περίπου άτομα, φορώντας αποκριάτικες μάσκες επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως με «βροχή» μολότοφ, ξύλα και πέτρες προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο και σε περιπολικά. Από την επίθεση, κάηκε η είσοδος του κτιρίου,  δύο περιπολικά υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε γειτονικό αρτοποιείο.