Μικρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο ίδιος γνωστοποίησε στα social media το πρόγραμμα υγείας που αντιμετώπιζε ενημερώνοντας τους φίλους του ότι όλα πήγαν καλά. Από το σπίτι όπου αναρρώνει αναφέρθηκε με καινούργια ανάρτηση στους γιατρούς  και όλο το προσωπικό του ΕΣΥ που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν ότι πάλεψε με τον καρκίνο.

Οι αναρτήσεις του δημοσιογράφου:

«Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας με οδήγησε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για αφαίρεση χολής. Ευχαριστώ από καρδιάς την εξαιρετική Χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη, Επιμελήτρια Α της Γ Χειρουργικής και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά με θεούς και δαίμονες! Χωρίς χολή πια, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη, επιστρέφω άμεσα στην καθημερινότητα. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον. Με συγκινήσατε…».

«Συνεχίζοντας την ανάρρωσή μου στο σπίτι μου πλέον, νιώθω την υποχρέωση να γράψω δύο λόγια για την σύντομη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, προκειμένου να αφαιρέσω την χοληδόχο κύστη μου. Η επιλογή μου να χειρουργηθώ σε ένα δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω τις δυνατότητες του Ε.Σ.Υ. από την θέση του ασθενή. Είναι μεγάλες, αλλά στηρίζονται αποκλειστικά στους ανθρώπους του. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στο υπόλοιπο προσωπικό, που έχουν πολύ γερές πλάτες για να το κρατούν όρθιο και να μην το αφήσουν να καταρρεύσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα την Χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη και το προσωπικό της Γ Χειρουργικής.»