Οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία αυξήθηκαν στους τέσσερις. Δυο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους στην πόλη Φροζινόνε (εκατό χιλιόμετρα από την Ρώμη) από την κατάρρευση τοίχου, εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.
Ένας σαρανταπεντάχρονος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του, στην πόλη Γκουϊντόνια, έξω από την Ρώμη.
Πριν από λίγο, πάντα κοντά στην ιταλική πρωτεύουσα, ένας δεκατετράχρονος καταπλακώθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος έπεσε από στέγη αποθήκης, την οποία προσπαθούσε να επισκευάσει, παρά την κακοκαιρία.
Στο μεταξύ, το πλήρωμα του τουρκικού εμπορικού πλοίου που προσάραξε σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από το Μπάρι, το εγκαταλείπει και μεταφέρεται στην ξηρά. Το πλοίο άρχισε να παρουσιάζει επικίνδυνη κλίση και εισροή υδάτων σε εσωτερικούς χώρους.
A ship ran aground in intense Bora winds on Pane e Pomodoro beach, Bari, S Italy today, Feb 23! Report: @ReteMeteoAmator pic.twitter.com/5axyiCJbOF
— severe-weather.EU (@severeweatherEU) February 23, 2019
- Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με πρεσβευτές και πρόξενους σε Ιράν και χώρες της Μέσης Ανατολής
- Τραμπ για Χαμενεΐ: «Τον πρόλαβα πριν με προλάβει εκείνος – Προσπάθησε δύο φορές να με δολοφονήσει»
- «Ο Τραμπ αποτελεί αντανάκλαση μιας πολιτικής στιγμής» – Τι λέει στα «ΝΕΑ» πρ. αναπλ. βοηθός του Αμερικανού προέδρου και συνεργάτης των Μπους






