Μετά την πρεμιέρα της στο Sundance Festival η ταινία Blinded by the Light «πήρε» ημερομηνία προβολής και έτσι οι αμερικανοί θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από τις 14 Αυγούστου.

Η ταινία που πήρε πολύ καλές κριτικές οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Μπρους Σπρίνγκστιν και τη μουσική του. Η ιστορία ενός αγοριού που μεγαλώνει τη δεκαετία του ’80 στην Βρετανία και γίνεται μεγάλος φαν του τραγουδοποιού άφησε πολύ καλές εντυπώσεις μετά την προβολή του φεστιβάλ τον προηγούμενο μήνα και αναμένεται να πάει καλά και στις αίθουσες.


Η μεγάλη επιτυχία με τα αναγνωστικά συνεχίζεται!

Αυτή την εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ:

Το αναγνωστικό της Β’ Δημοτικού «Η χαρά του παιδιού»

Με αγαπημένα κείμενα των Ζαχαρία Παπαντωνίου, Γεώργιου Δροσίνη, Ιωάννη Πολέμη και Γεώργιου Βιζυηνού.

Μία μοναδική παρακαταθήκη από τη γενιά του ’30 για τις επόμενες γενιές.

Σε μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση!

και μαζί

Esquire

Ο άντρας στα καλύτερά του

Bruce Springstenn. Το «Αφεντικό» είναι η ψύχραιμη φωνή της Αμερικής για την πολιτική και το περιβάλλον.

—————————————————————————————————————————————————–

Ο γιος πακιστανών μεταναστών μεγαλώνει στο Λούτον και προσπαθεί να σπάσει τα αυστηρά δεσμά της κουλτούρας του. Η ταινία παρακολουθεί ένα παράλληλο σύμπαν μεταξύ των στίχων του Σπρίνγκστιν και των αγώνων του 16χρονου έφηβου.

Ο νεαρός γνωρίζει τη μουσική του τραγουδοποιού μέσω ενός φίλους και βρίσκει συμπαραστάτη στην προσπάθειά του να ορίσει την ταυτότητά του ως βρετανός μουσουλμάνος αλλά και με εν δυνάμει συγγραφέας.

Το «Blinded by the Light» είναι ένα από τα τραγούδια του πρώτου δίσκου του Μπρους Σπρίνγκστιν και ταιριάζει άψογα με την εφηβική επανάσταση του 16χρονου Τζάβεντ.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σπρίνγκστιν είδε την ταινία πριν την επίσημη προβολής και εντυπωσιάστηκε με το αποτέλεσμα. «Ευχαριστώ πολύ με φροντίσατε τόσο, μην αλλάξετε τίποτα, είναι τέλειο» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.