Ανακοινώθηκαν οι ποινές των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έκρινε ένοχους τους 12 κατηγορουμένους με ποινές που φτάνουν μέχρι και τα 26 έτη, χωρίς ελαφρυντικά.
Συγκεριμένα, με ποινή κάθειρξης 26 ετών και 26 ετών και 4 μηνών καταδικάστηκε ο 46χρονος Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας και ο 46χρονος Ρεθυμνιώτης κάτοικος Αθηνών, αντίστοιχα. Οι εν λόγω ποινές είναι και οι μεγαλύτερες που επιβλήθηκαν, καθώς οι δύο 46χρονοι κρίθηκαν ένοχοι – μεταξύ άλλων – για για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Σημειώνεται τέλος, ότι η τελευταία συνεδρίαση της δίκης άρχισε λίγο πριν τις 10 το πρωή της Πέμπτης, απόντος του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
- Αυξάνονται ραγδαία τα ακραία καιρικά επεισόδια στην Ελλάδα: Τι δείχνουν τα στοιχεία της 26ετίας και γιατί ανησυχούν τους επιστήμονες
- Συνάντηση Δένδια με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ – Οι στρατηγικές αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών στο επίκεντρο
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Στο σημείο της τραγωδίας το βασιλικό ζεύγος – Aποκλείεται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς







