Το σοβαρό ενδεχόμενο ο δράστης της χτεσινής ληστείας του κοσμηματοπωλείου στους Αμπελόκηπους  να εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Φτερωτός Μαραντόνα», όπως ήταν γνωστός, ενδέχεται να είναι ο ένας από τους δύο δράστες, όπως προέκυψε μετά από ανάλυση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όπου έχει αποτυπωθεί όλη η σκηνή της ληστείας. Μάλιστα ο δράστης φαίνεται να μπαίνει στο κατάστημα χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι σε ληστεία που είχε πραγματοποιήσει σε τράπεζα, είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και ότι είναι απλώς ένας ληστής.

«Στην υπόθεση του κ. Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε στο σημείωμα ο δράστης, υπογράφοντας ως «Φτερωτός Μαραντόνα