Ολα τα είχαμε ακούσει στη Βουλή. Δικαιολογίες για απουσίες βουλευτών για ταξίδια, για ασθένειες, για ανωτέρα βία. Αλλά για μια… γκαζόζα σε κρίσιμη ψηφοφορία δεν το είχαμε ακούσει. Τα νέα κοινοβουλευτικά ήθη της κυβέρνησης με την απώλεια της δεδηλωμένης δημιουργούν και ευτράπελα.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Αριστείδης Φωκάς, λοιπόν, προκειμένου να εξηγήσει τη χθεσινή του απουσία από την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ είπε ότι θα έπρεπε να δουν όλοι το βίντεο, που υπάρχει στη Βουλή, όπως υπάρχει στο ποδόσφαιρο το VAR! Και στη συνέχεια είπε ότι «ξεκινάει η ψηφοφορία και επειδή είχα πιει μια γκαζόζα από το καφενείο, πήγα στην τουαλέτα»!

Μάλιστα, εκτίμησε ότι θα έπρεπε να τον περιμένουν για να συνεχιστεί η διαδικασία. «Σε ποιο άρθρο αναφέρεται αυτό που έγινε χθες», προσέθεσε χαρακτηριστικά με την Ολομέλεια να ξεσπά στα γέλια!

Την σχετική φράση σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι μετά από 11 χρόνια στο Κοινοβούλιο τελικά δεν τα είχα ακούσει όλα…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από