Καθαρές οι εξετάσεις

Εξιτήριο έλαβε ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του νέου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά

Εξιτήριο έλαβε ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς | tanea.gr
TANEA Team

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του νέου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 αργά το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ είχαν περάσει σχεδόν δύο ώρες από την στιγμή που του ανακοινώθηκε ότι προήχθη στην θέση του Αρχηγού ΓΕΣ, ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, με ενοχλητικό πόνο στο στήθος.

Η σύζυγός του, που είναι νοσηλεύτρια, αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου λίγο μετά αισθάνθηκε πολύ καλύτερα. Όμως, για καθαρά προληπτικούς λόγους, παρέμεινε για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε εξιτήριο με όλες τις εξετάσεις να δείχνουν «καθαρές».

Το ΓΕΕΘΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο διευκρινίζει: «Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Από την πλευρά του νοσοκομείου στο ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται: «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα»

TANEA Team
Δείτε επίσης
Περισσότερα άρθρα για Ελλάδα
One Channel
Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας