Την αποχώρησή του από το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά από το κόμμα.

Με σύντομη δήλωσή του, στη σελίδα του στο facebook, ο κ. Ψαριανός δηλώνει ότι χωρίζουν οι δρόμοι του από το Ποτάμι και αποχαιρετά τα στελέχη, παραδεχόμενος ότι έχει μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Το Ποτάμι έχει απομείνει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα από το πρωί της Δευτέρας, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά και οι οποίες ελπίδες για ανασύστασή της με τη συμμετοχή του Θανάση Θεοχαρόπουλου, απομακρύνονται.

Με μήνυμά του στο Facebook, ο κ. Ψαριανός ανεξαρτητοποιήθηκε και τυπικώς από το Ποτάμι, καθώς από τη στιγμή που διαλύθηκε η Κ.Ο. οι βουλευτές του κόμματος λογίζονταν ήδη ως ανεξάρτητοι.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού:

Λοιπόν Φίλοι μου, 
σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας 
με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, 
το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.
Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα 
Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.
Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός
βουλευτής β' Αθήνας
με Το Ποταμι
Ανεξάρτητος από σήμερα.